Kunststof deuren Kaatsheuvel
Voordeuren De beste ontvangst

Kunststof deuren Kaatsheuvel

Ontdekt u ook de voordelen van kunststof deuren in Kaatsheuvel? Dat deuren belangrijk zijn verdient geen verdere uitleg. Wat echter wel extra belicht mag worden is dat u tegenwoordig steeds meer mogelijkheden heeft. Als het gaat om deuren zijn er steeds meer materialen die toegepast kunnen worden om deze te maken. Kunststof en aluminium zeker niet in de minste plaats. De voordelen die deze materialen u geven mogen niet onderschat worden.

Daar komt bij dat deze voordelen zich niet alleen laten gelden op praktisch of functioneel gebied. Ook op het esthetische vlak ontdekt u allerlei mogelijkheden en kansen. Het enige wat u dan nog nodig heeft is de juiste partner, die al deze voordelen voor u tot een werkelijkheid weet te maken. En de partner voor uw kunststof deuren in Kaatsheuvel zijn wij: K & C Kozijnen, uw partner voor ramen en deuren.

Al jarenlang staan wij bekend om ons vakwerk en de hoge kwaliteit van onze producten. Wij bieden u in alle opzichten meerwaarde en u ontdekt bij ons alle keuze. Ook voor uw kunststof deuren in Kaatsheuvel. Dat betekent dat wij ook voor uw woning de ideale oplossing hebben.

Kunststof deuren in Kaatsheuvel: ruime keuze en kwaliteit

Deuren zijn zeer belangrijk voor het uiterlijk van de woning. Vaak wordt er gekozen voor hout omdat dit een mooie uitstraling zou hebben. Tegenwoordig is dit echter niet meer uitzonderlijk ten opzichte van andere materialen. Kunststof deuren voor u in Kaatsheuvel zijn verkrijgbaar in uiteenlopende designs. Zo heeft u bij ons veel keuze aan de verschillende RAL-kleuren. Van een authentieke uitstraling tot strak en modern. Ook het hang- en sluitwerk voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Ook is het natuurlijk af te stemmen naar uw smaak. De vele mogelijkheden qua maatwerk en uiterlijk bespreken we graag met u.

Natuurlijk zijn er praktische redenen om te kiezen voor kunststof deuren in Kaatsheuvel. Dit materiaal is ongevoelig voor het weer. In tegenstelling tot hout zal het niet slijten door regen of felle zon. Dit betekent ook dat de deuren nauwelijks onderhoud vereisen. Gaat het u om de veiligheid? De deuren die wij u leveren en monteren maken het iedere inbreker zeer lastig om binnen te komen. Dit heeft ook te maken met het hang- en sluitwerk en andere veiligheidsmaatregelen. Natuurlijk is een deur die wij voor u realiseren energiezuinig. Met andere woorden: ze dragen bij aan een goede isolatie.

Een uitgebreid aanbod aan kunststof deuren

Bij K & C Kozijnen ontdekt u het aanbod aan kunststof deuren voor u in Kaatsheuvel. Natuurlijk staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij kunnen maatwerk leveren dat zal voldoen aan uw wensen. Ook als het gaat om de service bieden wij u meerwaarde.

Neem gerust contact met ons op. We staan voor u klaar.

Kunststof deuren Kaatsheuvel Kunststof deuren Kaatsheuvel Kunststof deuren Kaatsheuvel

ENERGIEZUINIG EN WARMTE-ISOLEREND

 • Zeer goed isolerend voordeursysteem met 76 mm inbouwdiepte
 • Geschikt voor beglazing of voordeurpanelen tot 48 mm
 • Perfect isolerende thermisch onderbroken dorpel voorzien van dubbele afdichting en low-step 20 mm overstaphoogte

ZEKERHEIDSTELLING

 • Inbraakveilig beslag en veiligheidsglas tot weerstandsklasse RC2 (WK2)

GELUIDSISOLATIE EN BEDIENINGSCOMFORT

 • Dorpelverbinding tussen kozijnkader en dorpel voor betere afdichting
 • Weersbestendige oppervlakten, duurzaam en eenvoudig te reinigen

ONTWERP EN DUURZAAMHEID

 • Maximale vleugelgrootte: voordeur met een vleugel van maximaal 1050 mm x 2300 mm en stolpdeur met een maximale vleugelgrootte van 1000 mm x 2300 mm
 • Groot assortiment kleuren
 • Diverse stijlvolle en hoogwaardige designs
 • Er is geen gebruik gemaakt van lood voor het stabiliseren van het kunststof, maar van milieuvriendelijke calcium-zink-stabilisatoren
Woonvoorbeeld KOCHS Primus voordeuren Woonvoorbeeld KOCHS Primus voordeuren