Aluminium deuren Kaatsheuvel
Voordeuren De beste ontvangst

Aluminium deuren Kaatsheuvel

Ook voor het aanbod aan aluminium deuren in Kaatsheuvel bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om de aankleding van uw woning. Hier kan dan ook veel onder verstaan worden. Er moet echter altijd een goede balans zijn tussen het functionele, het esthetische en de algehele kwaliteit. Daarom zijn aluminium deuren in Kaatsheuvel steeds populairder. Deze deuren staan bekend om de vele voordelen die ze kunnen geven en natuurlijk omdat ze er prachtig uitzien. Het enige wat u nodig heeft om hier ook van te kunnen genieten is de juiste partner. En die partner zijn wij.

K & C. Uw partner voor ramen en deuren.

Als de premium dealer van de regio kunt u bij ons terecht voor een treffende dienstverlening. Wij zijn erop gericht om u volkomen tevreden te stellen met onze producten en diensten. Daarom bieden wij uitsluitend kozijnen en deuren van topkwaliteit aan.

Veiligheid met aluminium deuren in Kaatsheuvel

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om aluminium deuren in Kaatsheuvel. Over het algemeen hebben we het over deuren van kunststof met een aluminium kern. Er zijn vele vormen mogelijk. Dit lichte materiaal staat voor indrukwekkende prestaties. Zoals gezegd is het licht en dit betekent dat de deur makkelijk te bedienen is. Door het gebruikte profiel in combinatie met het glaswerk isoleert de deur ook goed.

Deze isolerende werking mag zeker niet onderschat worden. Aluminium deuren in combinatie met de juiste kozijnen kunnen u in Kaatsheuvel het nodige geld schelen. Wat u op jaarbasis bespaart aan stookkosten kan gaan om tientallen euro’s. Natuurlijk moet er dan wel rekening gehouden worden met overige zaken, zoals HR++ glas.

Ook als het gaat om de veiligheid geven aluminium deuren u in Kaatsheuvel het voordeel. Dankzij een sterk beslag is de deur niet makkelijk open te breken. De stevige aluminiumconstructie maakt forcering zo goed als onmogelijk.

Aluminium deuren: een Professioneel advies

Ook als het gaat om aluminium deuren voor in Kaatsheuvel bieden wij u alle keuze. Stijl is net zo goed belangrijk als de overige kwaliteiten. Wij adviseren u in alle opzichten en wijzen u ook op al uw mogelijkheden. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Welke keuze u ook maakt, wij bieden altijd kwaliteit.

Dit geldt ook voor de installatie. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw nieuwe deur of deuren perfect worden geïnstalleerd. Wij bieden u voor-, achter- en natuurlijk schuifdeuren.

Graag bespreken wij samen met u uw wensen en mogelijkheden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen. Ook aan uw wensen weten wij te voldoen. Welke wensen heeft u als het gaat om uw deuren?

Aluminium deuren Kaatsheuvel Aluminium deuren Kaatsheuvel Aluminium deuren Kaatsheuvel

ENERGIEZUINIG EN WARMTE-ISOLEREND

 • Zeer goed isolerend voordeursysteem met 76 mm inbouwdiepte
 • Geschikt voor beglazing of voordeurpanelen tot 48 mm
 • Perfect isolerende thermisch onderbroken dorpel voorzien van dubbele afdichting en low-step 20 mm overstaphoogte

ZEKERHEIDSTELLING

 • Inbraakveilig beslag en veiligheidsglas tot weerstandsklasse RC2 (WK2)

GELUIDSISOLATIE EN BEDIENINGSCOMFORT

 • Dorpelverbinding tussen kozijnkader en dorpel voor betere afdichting
 • Weersbestendige oppervlakten, duurzaam en eenvoudig te reinigen

ONTWERP EN DUURZAAMHEID

 • Maximale vleugelgrootte: voordeur met een vleugel van maximaal 1050 mm x 2300 mm en stolpdeur met een maximale vleugelgrootte van 1000 mm x 2300 mm
 • Groot assortiment kleuren
 • Diverse stijlvolle en hoogwaardige designs
 • Er is geen gebruik gemaakt van lood voor het stabiliseren van het kunststof, maar van milieuvriendelijke calcium-zink-stabilisatoren
Woonvoorbeeld KOCHS Primus voordeuren Woonvoorbeeld KOCHS Primus voordeuren