Over ons
Over ons Uw erkende bedrijf ter plekke

Welkom in de wereld van K & C

// Uw erkende bedrijf ter plekke

Wij zijn uw erkende bedrijf voor kozijnen en deuren. Wij adviseren u deskundig bij de keuze van uw nieuwe, hoogwaardige kozijnen en deuren, verzorgen de levering en staan garant voor een vakkundige montage. Alles voor uw perfecte woonomgeving. Alles onder één dak. Zo kunt u ervan op aan dat u uw investering in de toekomst terugverdient en lang plezier zult hebben van uw nieuwe kozijnen en deuren. Op onze website vindt u nu al belangrijke informatie. Het is nog beter als u ons bezoekt en zich in alle rust uitvoerig laat adviseren. Hartelijk welkom bij K & C.

// Dat is altijd een welbestede investering

Nieuwe kozijnen zijn een investering in de toekomst. Dan is het goed om geen enkel risico te nemen en te vertrouwen op vakspecialisten die hun vak verstaan. Onze filosofie: hoogwaardige kozijnen vragen om een hoogwaardige montage, want het een heeft met het ander te maken.

Ervaren

Wij hebben een eigen montageteam: voortreffelijk opgeleide monteurs, ervaren en getraind in nieuwe technieken.

Betrouwbaar

Onze monteurs monteren uw kozijnen zorgvuldig en behoedzaam, binnen het afgesproken tijdschema en snel. En ze laten de werkplek in uw woning bezemschoon achter. Keurig werk gegarandeerd.

Milieuvriendelijk

Wij zorgen voor een ecologisch verantwoorde en milieuvriendelijke afvalverwerking van uw oude kozijnen, deuren of rolluiken.

Het voordeel van dicht in de buurt zijn

Dicht bij de klant staan – dat kunt u bij ons letterlijk nemen. Als ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM KOZIJNEN in uw regio zijn wij bij u in de buurt. Dat houdt in: wij zijn zeer vertrouwd met de plaatselijke omstandigheden, maken gebruik van korte lijnen en profiteren van de voordelen van een snelle communicatie.

Brunk Fenster

De voordelen van onze dienstverlening

Onze bedrijfsinterne service en reparatiedienst is betrouwbaar paraat mocht u er ooit een beroep op moeten doen.

Het voordeel van de persoonlijke bezichtiging

De aankoop van kozijnen is een investering. Dan is het goed als u uzelf ter plaatse een beeld kunt vormen. Daar hebben we onze showroom voor. En onze vakspecialisten, die u uitvoerig adviseren op de bouwplaats. Dan blijft er geen vraag onbeantwoord.

 
K & C is een erkend bedrijf voor premium kozijnen

Als ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM KOZIJNEN staan wij dicht bij onze klanten. Met het keurmerk staan wij garant voor hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze, gefundeerd deskundig advies, een zorgvuldige montage en uitgebreide services. Meer.

Over ons
Ons adres:

K & C Kasteren
Oisterwijkplantsoen 1
5133 CM Riel
Telefoon: 013 518 60 99
Fax: 013 518 14 08
Mobiel: 06 538 685 39
info@kenckozijnen.nl
www.kenckozijnen.nl

Wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek?

Contactmogelijkheid →