Voordelen nieuwe kozijnen
Voordelen nieuwe kozijnen Kwaliteit levert profijt op

Voordelen van nieuwe kozijnen

Met uw investering in nieuwe kozijnen bespaart u verwarmingskosten en verhoogt u de waarde van uw onroerend goed. Bij K & C wordt de montage professioneel uitgevoerd door eigen vakkundige kozijnspecialisten. Daarmee hebt u de zekerheid en de bescherming tegen latere vervolgschade aan het bouwwerk, die bijvoorbeeld kunnen ontstaan door koudebruggen bij ondeskundige montage.

// Modernste kozijntechniek

Kozijnen met individuele thermische isolatie, geluidsisolatie en inbraakbeveiliging. Merkprofielen van de beste kwaliteit. Computergestuurde productie voor uiterst exacte kozijnconstructie.

// Oneindige kleurenrijkdom en gevarieerde vormgeving

Esthetische profielvormen met elegant design. Breed scala van kleuren en afwerkingen door hoogwaardige foliecoating, ook in houttinten.

// Gefundeerd advies

Gekwalificeerde vakspecialisten, die u deskundig adviseren en ondersteunen bij het aanvragen van overheidssubsidies. Professionele planning, die voldoet aan uw individuele behoefte aan warmte-isolatie, geluidsisolatie en ventilatie.

// Zorgvuldig werk

Eigen montageteams, die uw nieuwe kozijnen vakkundig inbouwen. Daarbij geldt: optimale stiptheid en gegarandeerd zorgvuldig werk.

 
Wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek?

Contactmogelijkheid →

Voordelen nieuwe kozijnen
Ons adres:

K & C Kasteren
Oisterwijkplantsoen 1
5133 CM Riel
Telefoon: 013 518 60 99
Fax: 013 518 14 08
Mobiel: 06 538 685 39
info@kenckozijnen.nl
www.kenckozijnen.nl