Kozijnen plaatsen Kaatsheuvel
Extra aanbieding in de maanden december en januari Voor uw perfecte woonomgeving

Kozijnen plaatsen Kaatsheuvel

Als de tijd is gekomen voor nieuwe kozijnen plaatsen in Kaatsheuvel, dan is kwaliteit van groot belang. Dit geldt zowel voor de kozijnen zelf als de montage daarvan. Er zijn weinig zaken die zo’n grote uitwerking hebben op het uiterlijk van uw woning als de kozijnen. Zij bepalen voor een groot deel de uitstraling die uw woning heeft. Maar ze voldoen ook aan zeer belangrijke praktische vraagstukken. Of het nu gaat om het vervangen van oude kozijnen of bij nieuwbouw, maak altijd de keuze voor kwaliteit. Kwaliteit die zich laat gelden in het product zelf, maar ook in de montage daarvan. Voor dit en meer bent u bij ons aan het juiste adres: K & C Kozijnen, uw partner voor ramen en deuren.

Als wij uw kozijnen plaatsen in Kaatsheuvel dan weet u zeker dat u veel jaren plezier ervan zult hebben. Ons bedrijf beschikt over de beste producten die wij kunnen afstemmen naar uw wensen. Uiteraard bieden wij u zeer veel keuze. Als het gaat om de uiterlijke kwaliteiten ontdekt u bij ons ook uw smaak. Een vakkundige montage en maatwerk zijn altijd gegarandeerd. Wij geven u de kans om volop te genieten van de vele voordelen die wij u bieden.

Laat uw kozijnen plaatsen in Kaatsheuvel door K&C Kozijnen

Geen huis is hetzelfde en dit betekent dat er sprake moet zijn van maatwerk. Van de fabricage tot de montage zorgen wij voor maatwerk dat naadloos aansluit. Het begint natuurlijk met de producten zelf. Wij bieden uitsluitend de beste kwaliteit. Als het gaat om uw kozijnen plaatsen in Kaatsheuvel dan bieden wij zeer veel mogelijkheden voor verschillende materialen. Althans in de vorm van aluminium en kunststof. Waarom zou u hier voor kiezen? Hoe mooi hout ook is, het heeft bepaalde nadelen die voor veel problemen kunnen zorgen. Zo is het erg gevoelig voor de weerselementen. Regen, vrieskou en felle zon zorgen voor schade en slijtage. Dit betekent dat dit materiaal vaak onderhouden moet worden. Als u kozijnen laat plaatsen in Kaatsheuvel dan heeft u dit probleem bij ons niet. Kunststof is ongevoelig voor de weerselementen. Dit betekent een sterke isolerende werking, ook als het gaat om geluidsoverlast te verminderen.

Natuurlijk behoeden de kozijnen die wij plaatsen in Kaatsheuvel u tegen inbraak. Ze zien er prachtig uit en gaan ze vele jaren mee. Wij bieden u veel keuze qua uiterlijk. U heeft alle keuze uit de aangeboden RAL-kleuren. Ook een natuurgetrouwe houtlook behoort tot de mogelijkheden.

Ruime keuze en mogelijkheden

U ontdekt bij ons zeer veel keuze en mogelijkheden. Als wij kozijnen voor u plaatsen in Kaatsheuvel dan streven wij naar uw tevredenheid. Uw wensen staan voorop.

De opties die wij u kunnen geven zijn te veel om hier te noemen. Neem vrijblijvend contact met ons op. We nemen de tijd om uw wensen te bespreken.

Kozijnen plaatsen Kaatsheuvel Kozijnen plaatsen Kaatsheuvel Kozijnen plaatsen Kaatsheuvel

ENERGIEZUINIG EN WARMTE-ISOLEREND

 • Uw-waarde tot 0,80 (geschikt voor EnEv 2014 en volgende)
 • Glassponning tot 48 mm geschikt voor modern triple glas
 • Gebruik van zonne-energie door grote glasoppervlakten

VEILIGHEID EN LEEFKLIMAAT

 • Inbraakwerend beslag en veiligheidsglas tot weerstandsklasse RC2 (WK2)
 • Diverse ventilatiemogelijkheden voor een behaaglijk leefklimaat

GELUIDSISOLATIE EN BEDIENINGSCOMFORT

 • Innovatieve aanslagdichtingen tussen vleugel en kader
 • Mogelijkheid tot het inzetten van geluidsisolerend glas dat aan alle eisen voldoet (tot 47 db)
 • Weersbestendige oppervlakken, duurzaam en eenvoudig te reinigen

ONTWERP EN DUURZAAMHEID

 • Slanke, elegante profielen voor grote glasoppervlakken
 • Groot aantal beschikbare kleuren met UV-bestendige RENOLIT structuurfolies
 • Optimaal materiaalgebruik resulteert in uitstekende functionaliteit en warmte-isolatie
 • Hoogwaardige designvariaties door aluminium overzetschalen in praktisch elke kleur
 • Er is geen gebruik gemaakt van lood voor het stabiliseren van het kunststof, maar van milieuvriendelijke calcium-zink-stabilisatoren
Woonvoorbeeld KOCHS Primus Woonvoorbeeld KOCHS Primus