Kozijnen vervangen Kaatsheuvel
Extra aanbieding in de maanden december en januari Voor uw perfecte woonomgeving

Kozijnen vervangen Kaatsheuvel

Om de zoveel tijd is het nodig om de kozijnen te laten vervangen in Kaatsheuvel. Het weer zoals regen en zonneschijn zorgen nu eenmaal voor slijtage. Dit in combinatie met slijtage zorgt voor schade die vaak niet te repareren is. De enige optie die dan overblijft is de kozijnen te laten vervangen in Kaatsheuvel. Het is dan belangrijk om de juiste keuzes te maken. Dankzij nieuwe ontwikkelingen kunt u tegenwoordig genieten van kozijnen die een zeer lange levensduur hebben. We hebben het dan over materialen als kunststof en aluminium. Deze materialen bieden u tal van voordelen. Het enige wat u dan nog nodig heeft is een vakkundige montage. Voor dit en meer bent u bij ons aan het juiste adres: K & C Kozijnen, uw partner voor ramen en deuren.

Wij zijn een gevestigde naam als het gaat om kozijnen, maar ook deuren en schuifpuien. We bieden u in alle opzichten kwaliteit en een zeer goede service. Wij leveren meerwaarde die zich direct en in het verloop van vele jaren terugbetaalt. Uw wensen weten wij waar te maken, ook als het gaat om het vervangen van uw kozijnen in Kaatsheuvel.

Kozijnen vervangen in Kaatsheuvel: een ruim aanbod bij K&C Kozijnen

Als wij uw kozijnen vervangen in Kaatsheuvel dan weet u zeker dat dit de laatste keer is voor vele jaren. Er zijn nog steeds veel woningen waarbij de kozijnen van hout zijn. Op zich is dit een mooi materiaal dat zich op veel manieren laat bewerken. Maar het kent helaas de nodige nadelen. Zo is hout erg gevoelig voor verschillende temperaturen en vocht. Dit maakt het dat kozijnen van hout een hoog onderhoudsniveau hebben. Gebeurt het onderhoud niet tijdig dan is schade en slijtage niet alleen onherroepelijk, maar is een reparatie of vervanging noodzakelijk.

Laat door ons uw kozijnen vervangen in Kaatsheuvel. Wij geven u het aanbod aan aluminium of kunststof kozijnen. Deze zijn ongevoelig voor het weer en vragen vrijwel geen onderhoud. In de praktijk betekent dit dat u lang zal genieten van uw nieuwe kozijnen. Toch heeft u dankzij ons aanbod meer dan genoeg keuze voor het uiterlijk. Zelfs een natuurgetrouwe houtnerf in het profiel is mogelijk.

Neem contact op voor meer informatie.

Als u ons uw kozijnen laat vervangen in Kaatsheuvel dan zult u hiervan jarenlang plezier hebben. Wij zorgen ervoor dat u over kozijnen beschikt die beter isoleren en veiliger zijn. We informeren u graag over welke kozijnen het beste bij uw situatie passen.

Uiteraard zorgen wij niet alleen voor een perfecte montage, maar staan wij ook voor een zeer goede service. U weet bij ons precies waar u aan toe bent. Neem contact op voor meer informatie.

Kozijnen vervangen Kaatsheuvel Kozijnen vervangen Kaatsheuvel Kozijnen vervangen Kaatsheuvel

ENERGIEZUINIG EN WARMTE-ISOLEREND

 • Uw-waarde tot 0,80 (geschikt voor EnEv 2014 en volgende)
 • Glassponning tot 48 mm geschikt voor modern triple glas
 • Gebruik van zonne-energie door grote glasoppervlakten

VEILIGHEID EN LEEFKLIMAAT

 • Inbraakwerend beslag en veiligheidsglas tot weerstandsklasse RC2 (WK2)
 • Diverse ventilatiemogelijkheden voor een behaaglijk leefklimaat

GELUIDSISOLATIE EN BEDIENINGSCOMFORT

 • Innovatieve aanslagdichtingen tussen vleugel en kader
 • Mogelijkheid tot het inzetten van geluidsisolerend glas dat aan alle eisen voldoet (tot 47 db)
 • Weersbestendige oppervlakken, duurzaam en eenvoudig te reinigen

ONTWERP EN DUURZAAMHEID

 • Slanke, elegante profielen voor grote glasoppervlakken
 • Groot aantal beschikbare kleuren met UV-bestendige RENOLIT structuurfolies
 • Optimaal materiaalgebruik resulteert in uitstekende functionaliteit en warmte-isolatie
 • Hoogwaardige designvariaties door aluminium overzetschalen in praktisch elke kleur
 • Er is geen gebruik gemaakt van lood voor het stabiliseren van het kunststof, maar van milieuvriendelijke calcium-zink-stabilisatoren
Woonvoorbeeld KOCHS Primus Woonvoorbeeld KOCHS Primus