Kozijnen plaatsen Breda
Extra aanbieding in de maanden december en januari Voor uw perfecte woonomgeving

Kozijnen plaatsen Breda

Kozijnen laten plaatsen in Breda gebeurt natuurlijk om verschillende redenen. Het kan zijn dat u ze wilt laten vervangen of dat het gaat om nieuwbouw. Maar ongeacht de reden zijn er bepaalde aspecten die door iedereen als belangrijk worden gezien. Dat we het hier dan hebben over een algemeen goede kwaliteit is te kort door de bocht. Het gaat om verschillende gebieden waarop winst behaald kan worden, waaronder natuurlijk het uiterlijk. Als u besluit om kozijnen te laten plaatsen in Breda zijn er dus meerdere factoren om rekening mee te houden. De juiste partner kan u helpen om de juiste keuzes te maken. Deze partner kan er voor zorgen dat u werkelijk tevreden zal zijn met het resultaat. Die partner zijn wij.

K & C Kozijnen.

Met zeer veel ervaring en expertise weten wij u niet alleen te voorzien van de mooiste kozijnen en deuren. Onze dienstverlening is breder dan dat. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een perfecte montage en voorzien wij u van passend advies. Wij hebben al de nodige klanten meer dan tevreden weten te stellen. Mogen we u daar straks ook toe rekenen? Onze kozijnen bieden meerwaarde op alle vlakken.

Dé manier om kozijnen te laten plaatsen

Bij ons ontdekt u een breed aanbod aan verschillende mogelijkheden als het gaat om uw kozijnen. Zeer populair op dit moment en waarschijnlijk ook in de toekomst is de kunststof variant. Kunststof kozijnen laten plaatsen in Breda geeft u nu en in de toekomst zeer veel voordelen. Het is een materiaal dat ten opzichte van hout ongevoelig is voor de weerselementen. Het laat zich niet beïnvloeden door kou of hitte en slijt niet door regenval. Ook is het natuurlijk kleurvast. Dit alles betekent dat u er vrijwel geen onderhoud aan heeft.

Qua uiterlijk bieden wij u zeer veel keuze als wij kozijnen gaan plaatsen voor u in Breda. Ook de mogelijkheid voor een natuurgetrouwe houtlook is mogelijk. Deze kozijnen dragen bij aan een sterke isolatie en maken het inbrekers een stuk moeilijker om ingang te vinden. Het gaat hier dus om een investering die over alle jaren een stevig rendement kent. Als u door ons uw kozijnen laat plaatsen in Breda, dan geniet u ook van deze voordelen.

Een erkend bedrijf voor premium kozijnen

Dat wij de mooiste kozijnen kunnen plaatsen in Breda is niet het enige voordeel dat wij u geven. Ook voor advies en een werkwijze die u het voordeel geeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden meerwaarde op alle vlakken van onze dienstverlening.

Wij beschikken over ons eigen team aan ervaren monteurs. Zij zorgen ervoor dat ze uw kozijnen deskundig en behoedzaam plaatsen in Breda. Dit gebeurt binnen de gestelde tijdsperiode.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Kozijnen plaatsen Breda Kozijnen plaatsen Breda Kozijnen plaatsen Breda

ENERGIEZUINIG EN WARMTE-ISOLEREND

 • Uw-waarde tot 0,80 (geschikt voor EnEv 2014 en volgende)
 • Glassponning tot 48 mm geschikt voor modern triple glas
 • Gebruik van zonne-energie door grote glasoppervlakten

VEILIGHEID EN LEEFKLIMAAT

 • Inbraakwerend beslag en veiligheidsglas tot weerstandsklasse RC2 (WK2)
 • Diverse ventilatiemogelijkheden voor een behaaglijk leefklimaat

GELUIDSISOLATIE EN BEDIENINGSCOMFORT

 • Innovatieve aanslagdichtingen tussen vleugel en kader
 • Mogelijkheid tot het inzetten van geluidsisolerend glas dat aan alle eisen voldoet (tot 47 db)
 • Weersbestendige oppervlakken, duurzaam en eenvoudig te reinigen

ONTWERP EN DUURZAAMHEID

 • Slanke, elegante profielen voor grote glasoppervlakken
 • Groot aantal beschikbare kleuren met UV-bestendige RENOLIT structuurfolies
 • Optimaal materiaalgebruik resulteert in uitstekende functionaliteit en warmte-isolatie
 • Hoogwaardige designvariaties door aluminium overzetschalen in praktisch elke kleur
 • Er is geen gebruik gemaakt van lood voor het stabiliseren van het kunststof, maar van milieuvriendelijke calcium-zink-stabilisatoren
Woonvoorbeeld KOCHS Primus Woonvoorbeeld KOCHS Primus