Kozijnen
Kozijnen Kwaliteitskozijnen

KOCHS Kozijnen en deuren 

// 100 % made in germany

Alle KOCHS kozijnen en deuren inclusief alle onderdelen zijn ‘made in Germany’. Onze kwaliteit is in elk opzicht betrouwbaar. Zo hebben alle producten en productieprocessen van A tot Z een kwaliteitskeurmerk.

// ONZE MAATSTAF VOOR MORGen

Nieuwe voorschriften voor de energie-efficiëntie van een huis en stijgende energieprijzen vragen om een verstandig antwoord: moderne kunststof kozijnen met een hoge warmte-isolatie. Wij bieden precies deze oplossing.

// IEDER KOZIJN IS ANDERS

Alle kleuren. Alle vormen. Alle wensen. Inspireer uw klanten met onze aantrekkelijke designs. Met onze nieuwe kozijnen en deuren krijgen huizen een karakteristieke persoonlijkheid. Dat zijn voor u sterke emotionele verkoopargumenten.

Speciaal voor nederland

// DE Hoogste kwaliteit

KOCHS kozijnen en deuren zijn met het officiële SKG-IKOB en KOMO-certificaat gecertificeerd. Dat betekent, ze voldoen aan de eisen van Nederlandse bouw alsook aan de algemene kwaliteitseisen van de huidige markt. Voor het verlenen van een KOMO certificaat wordt de kwaliteit van de KOCHS kozijnen en deuren beoordeeld door een onafhankelijke instituut voor testen en certificatie voor de bouwwereld.

Een SKG-IKOB en KOMO certificaat betekent een getoetste kwaliteit voor de kwalitatief hoogwaardige en duurzame constructie. Het certificaat is voor KOCHS het bewijs, dat zij door een deskundig en onafhankelijke instituut gestelde strenge voorschriften in elk opzicht behaald hebben. De SKG-IKOB en KOMO certificering bepaalt aan welke technische regels en eisen het product moet voldoen. In de meeste gevallen worden de productie kenmerken en de keuringssystematiek van de Europese norm op de Nederlandse behoefte toegespitst.

Het SKG-IKOB en KOMO-kwaliteitsmerk zorgt ervoor dat de prestatie en de kwaliteit van het product transparant zijn en is een garantie dat de voorschriften van de bouwnijverheid vervult zijn.

// Voor ons belangrijke certificaten

Certificeringen
Certificeringen
Certificeringen
Certificeringen

 

Certificeringen
 
 
Woonvoorbeeld  Kozijnen Woonvoorbeeld  Kozijnen
 
  • Alle producten zijn gekeurd op kwaliteit
  • RAL-keurmerk voor kozijnen en deuren
  • CE-keurmerk
  • Keuringsrapporten
  • Passiefhuiscertificaat
  • Externe controle productie door het ift Rosenheim
  • Certificaten / keuringsrapporten voor thermische isolatie / veiligheid

Laat u ook informeren over:

Kozijnen
Uw contactpersoon:

Kees van Kasteren
Tel. Nr.: 06 538 685 39
E-mail schrijven

Kees van Kasteren