Kozijnen plaatsen Tilburg
Extra aanbieding in de maanden december en januari Voor uw perfecte woonomgeving

Kozijnen plaatsen Tilburg

Zoekt u de partner die uw kozijnen gaat plaatsen in Tilburg? Als het tijd is voor nieuwe kozijnen, dan zijn er veel keuzes te maken. Natuurlijk zijn veel van deze keuzes afhankelijk van uw smaak en zijn ze gekoppeld aan de mogelijkheden van uw woning. Toch zijn er zaken die iedereen belangrijk vindt. Dat de kozijnen duurzaam zijn, er mooi uitzien en passen bij uw woning is van groot belang. Ook moet het gaan om een goede kwaliteit. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar we hebben het hier wel over een investering die vele jaren mee moet gaan. Wilt u nieuwe kozijnen laten plaatsen in Tilburg, dan is de juiste partner van groot belang. Die partner zijn wij.

K & C Kozijnen, uw partner voor ramen en deuren.

Wij bieden u de zekerheid dat u tevreden zal zijn met uw nieuwe kozijnen. Nu en in de toekomst. Zo bieden wij uitsluitend de hoogste kwaliteit in het product zelf. Daarbij wordt gebruikgemaakt van aluminium of kunststof. Deze materialen hebben sterke voordelen ten opzichte van hout. Voordelen die wij nog eens extra weten te benadrukken met onze dienstverlening. Ook u kunt jarenlang genieten van de mooiste kozijnen.

De manier om kozijnen te laten plaatsen in Tilburg

Als het gaat om nieuwe kozijnen te laten plaatsen voor in Tilburg, dan is dit vaak als vervanging van. We bedoelen dan dat mensen overstappen van hout naar kunststof. Dit is om goede redenen. Hoe mooi het materiaal hout ook is, het is erg gevoelig voor de weerselementen. Met andere woorden regen, felle zon of bijvoorbeeld vrieskou. Dit betekent dat er vaak onderhoud gepleegd moet worden. Maar zelfs dan is er vaak nog sprake van schade en slijtage. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor kunststof. In dat opzicht zijn wij de perfecte partner om uw kozijnen te plaatsen in Tilburg. Niet alleen bieden wij kunststof kozijnen van een zeer hoge kwaliteit, wij zorgen gelijk voor een perfecte montage.

Zo geven wij u alle keuze als het gaat om het uiterlijk. Wij bieden zeer veel keuze aan verschillende profielen en RAL-kleuren. Ook een natuurgetrouwe houtlook behoort tot de mogelijkheden. Kunststof is ongevoelig voor de weerselementen. Dit betekent dat de kozijnen zeer lang zullen meegaan en toch zeer weinig onderhoud vragen. Ook dragen de kozijnen die wij plaatsen in Tilburg bij aan een sterke isolatie. Dit gaat u zeker merken in de energierekening. Uiteraard zijn onze kozijnen van dien aard dat ze het moeilijker maken om in te breken.

Ontdek de mogelijkheden die wij bieden

Ontdekt u ook de kwaliteiten die wij bieden. Als wij uw kozijnen plaatsen in Tilburg, dan weet u zeker dat u over topkwaliteit beschikt. Wij bieden u een investering die op meerdere vlakken rendement kent.

Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan voor u klaar.

Kozijnen plaatsen Tilburg Kozijnen plaatsen Tilburg Kozijnen plaatsen Tilburg

ENERGIEZUINIG EN WARMTE-ISOLEREND

 • Uw-waarde tot 0,80 (geschikt voor EnEv 2014 en volgende)
 • Glassponning tot 48 mm geschikt voor modern triple glas
 • Gebruik van zonne-energie door grote glasoppervlakten

VEILIGHEID EN LEEFKLIMAAT

 • Inbraakwerend beslag en veiligheidsglas tot weerstandsklasse RC2 (WK2)
 • Diverse ventilatiemogelijkheden voor een behaaglijk leefklimaat

GELUIDSISOLATIE EN BEDIENINGSCOMFORT

 • Innovatieve aanslagdichtingen tussen vleugel en kader
 • Mogelijkheid tot het inzetten van geluidsisolerend glas dat aan alle eisen voldoet (tot 47 db)
 • Weersbestendige oppervlakken, duurzaam en eenvoudig te reinigen

ONTWERP EN DUURZAAMHEID

 • Slanke, elegante profielen voor grote glasoppervlakken
 • Groot aantal beschikbare kleuren met UV-bestendige RENOLIT structuurfolies
 • Optimaal materiaalgebruik resulteert in uitstekende functionaliteit en warmte-isolatie
 • Hoogwaardige designvariaties door aluminium overzetschalen in praktisch elke kleur
 • Er is geen gebruik gemaakt van lood voor het stabiliseren van het kunststof, maar van milieuvriendelijke calcium-zink-stabilisatoren
Woonvoorbeeld KOCHS Primus Woonvoorbeeld KOCHS Primus