Aluminium deuren Breda
Voordeuren De beste ontvangst

Aluminium deuren Breda

Door te kiezen voor aluminium deuren voor uw woning in Breda heeft u de keuze uit een groot aantal stijlvolle mogelijkheden. Dit alles met de stevigheid van aluminium die zorgt dat uw deuren erg lang mee zullen gaan. Daarnaast zijn de aluminium deuren erg gemakkelijk in het onderhoud, en zeer gemakkelijk te reinigen. En door de vele mogelijkheden is er voor iedere smaak wel iets te vinden. Als visitekaartje van uw huis is een stijlvolle voordeur onmisbaar. Maar ook als u juist iemand buiten wilt houden zijn onze aluminium deuren uitermate geschikt voor uw woning in Breda.

Het stevige materiaal zorgt ervoor dat openbreken vrijwel onmogelijk wordt. Dat is natuurlijk prettig voor uw gevoel van veiligheid en zorgt direct voor meerwaarde op de woningmarkt. Een bijkomend voordeel van werken met aluminium is dat kleine beschadigingen vaak nog prima gerepareerd kunnen worden. Een kleine deuk kan meestal hersteld worden zonder het kozijn te hoeven verwijderen. Ook zorgen we natuurlijk voor een strakke lakafwerking zodat er niets meer te zien is van de beschadiging.

Kozijnen en deuren van aluminium voor uw woning in Breda

Naast de aluminium deuren leveren wij in Breda tevens kozijnen. Dit weerbestendige materiaal is niet alleen stijlvol en inbraakbestendig, maar levert ook een zeer goede isolatie. Op die manier houdt u in de winter de temperatuur binnen op aangenaam niveau en zult u een besparing terugzien in de stookkosten. U bent dus niet alleen milieubewust bezig, maar de investering verdient zichzelf op die manier ook terug. Onze ervaren vakmensen zorgen dat alles op professionele wijze voor u geplaatst wordt. Op die manier kunt u ervan verzekerd zijn dat u nog lange tijd van uw nieuwe aluminium deuren en kozijnen in uw woning in Breda kunt gaan genieten.

Wij werken altijd snel en efficiënt, waarbij we de kwaliteit uiteraard nooit uit het oog verliezen. Uiteraard laten wij na de werkzaamheden alles weer netjes achter en zorgen we ervoor dat alle afvalmaterialen op een milieubewuste wijze worden afgevoerd. Onze vakspecialisten zijn uitstekend opgeleid, zodat u zorgeloos de werkzaamheden kunt laten uitvoeren. Daarbij kunnen we u van begin tot eind adviseren over de vele mogelijkheden die aluminium deuren en kozijnen voor u in Breda kunnen opleveren.

Vakmanschap en kwaliteit, op maat voor u gemaakt

Uiteindelijk is het belangrijkste natuurlijk dat alles zo gerealiseerd wordt zoals u dat voor ogen heeft. Daarom zorgen wij altijd dat voordat we beginnen met de werkzaamheden alles duidelijk uiteengezet wordt in de offerte. Weet u nog niet zeker wat u precies uit wil laten voeren, dan denken wij natuurlijk graag met u mee over de mogelijkheden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek. Wij kunnen al uw vragen over de plaatsing van aluminium deuren in uw woning in Breda beantwoorden. Zo weet u zeker dat het uiteindelijke resultaat precies is wat u ervan verwacht had.

Aluminium deuren Breda Aluminium deuren Breda Aluminium deuren Breda

ENERGIEZUINIG EN WARMTE-ISOLEREND

 • Zeer goed isolerend voordeursysteem met 76 mm inbouwdiepte
 • Geschikt voor beglazing of voordeurpanelen tot 48 mm
 • Perfect isolerende thermisch onderbroken dorpel voorzien van dubbele afdichting en low-step 20 mm overstaphoogte

ZEKERHEIDSTELLING

 • Inbraakveilig beslag en veiligheidsglas tot weerstandsklasse RC2 (WK2)

GELUIDSISOLATIE EN BEDIENINGSCOMFORT

 • Dorpelverbinding tussen kozijnkader en dorpel voor betere afdichting
 • Weersbestendige oppervlakten, duurzaam en eenvoudig te reinigen

ONTWERP EN DUURZAAMHEID

 • Maximale vleugelgrootte: voordeur met een vleugel van maximaal 1050 mm x 2300 mm en stolpdeur met een maximale vleugelgrootte van 1000 mm x 2300 mm
 • Groot assortiment kleuren
 • Diverse stijlvolle en hoogwaardige designs
 • Er is geen gebruik gemaakt van lood voor het stabiliseren van het kunststof, maar van milieuvriendelijke calcium-zink-stabilisatoren
Woonvoorbeeld KOCHS Primus voordeuren Woonvoorbeeld KOCHS Primus voordeuren

 
Ons adres:

K & C Kasteren
Oisterwijkplantsoen 1
5133 CM Riel
Telefoon: 013 518 60 99
Fax: 013 518 14 08
Mobiel: 06 538 685 39
info@kenckozijnen.nl
www.kenckozijnen.nl

Uw contactpersoon:

Kees van Kasteren
Tel. Nr.: 06 538 685 39
E-mail schrijven

Kees van Kasteren