Kunststof deuren Oosterhout
Voordeuren De beste ontvangst

Kunststof deuren Oosterhout

De voordeur is het visitekaartje van uw huis. U wilt natuurlijk dat deze er op zijn allerbest uitziet. Wij begrijpen dit volkomen en bieden daarom een ruim assortiment verschillende kunststof deuren aan voor uw woning in Oosterhout. Deze deuren zijn van geweldige kwaliteit en verkrijgbaar in diverse stijlvolle ontwerpen. Ze voldoen aan alle moderne eisen en kunnen bovendien goed worden voorzien van de laatste afwerkingen op het gebied van isolatie en inbraakpreventie. Je komt met deze kunststof deuren in Oosterhout goed voor de dag. Uw huis maakt met gemak de blits met een voordeur van K & C Kozijnen.

Duitse kwaliteit kunststof deuren voor u in Oosterhout

Onze kunststof deuren in Oosterhout worden door onze leverancier KOCHS in Duitsland geproduceerd. Met grote precisie en legendarische Duitse kwaliteit weet u zeker dat u professioneel vakmanschap in huis krijgt. De deur heeft een stalen basis met extra versterkingen in de hoeken. Zo wordt deze vrijwel onmogelijk te forceren. Een beetje inbraakwerend beslag en waar nodig veiligheidsglas houdt vervolgens nagenoeg elke inbreker buiten. Ook andere isolatie mag niet ontbreken. Kou en geluid kunnen netjes samen met de inbrekers buiten blijven staan. Goed isolerend glas en een intelligente constructie schelen in de stookkosten en helpen u om binnen lekker warm te blijven. Tenslotte wordt de gehele deur opgetrokken uit een zeer duurzame kunststof. Deze is uitermate goed bestand tegen jarenlange blootstelling aan weer en wind. Bovendien is dit materiaal heerlijk eenvoudig schoon te maken.

U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren, wat in combinatie met de verschillende designs voor vrijwel iedereen de juiste keuze biedt. KOCHS houdt uw huis warm en veilig met deze reeks kunststof deuren voor u in Oosterhout. Wij leveren deze topkwaliteit vervolgens bij u thuis met onze uitstekende service.

K & C Kozijnen, ook in Oosterhout: service en kwaliteit

Deze service begint waar gewenst met een adviesgesprek. Hierin kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden voor kunststof deuren voor u in Oosterhout. U krijgt van ons deskundig advies, gegrond in jaren ervaring. U krijgt voor uw geplande nieuwe deur een vrijblijvende offerte. Gaat u hiermee akkoord, dan zullen onze monteurs snel contact met u opnemen. Zij plannen dan netjes een afspraak in en komen langs om de deur te installeren. Onze monteurs zijn getraind in het plaatsen van KOCHS-deuren en gaan nauwkeurig te werk. Het resultaat is telkens weer topkwaliteit en goede service. Bij deze service hoort ook het mooi opruimen van de bouwplaats en het verwijderen van overgebleven materialen en afval.

Wij handelen dit op een goede, milieubewuste wijze af. Mooie kunststof deuren die uw huis voorzien van een net stukje stijl en veiligheid, ze zijn bij ons snel geregeld. Neem binnenkort contact op met K & C Kozijnen en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Kunststof deuren Oosterhout Kunststof deuren Oosterhout Kunststof deuren Oosterhout

ENERGIEZUINIG EN WARMTE-ISOLEREND

 • Zeer goed isolerend voordeursysteem met 76 mm inbouwdiepte
 • Geschikt voor beglazing of voordeurpanelen tot 48 mm
 • Perfect isolerende thermisch onderbroken dorpel voorzien van dubbele afdichting en low-step 20 mm overstaphoogte

ZEKERHEIDSTELLING

 • Inbraakveilig beslag en veiligheidsglas tot weerstandsklasse RC2 (WK2)

GELUIDSISOLATIE EN BEDIENINGSCOMFORT

 • Dorpelverbinding tussen kozijnkader en dorpel voor betere afdichting
 • Weersbestendige oppervlakten, duurzaam en eenvoudig te reinigen

ONTWERP EN DUURZAAMHEID

 • Maximale vleugelgrootte: voordeur met een vleugel van maximaal 1050 mm x 2300 mm en stolpdeur met een maximale vleugelgrootte van 1000 mm x 2300 mm
 • Groot assortiment kleuren
 • Diverse stijlvolle en hoogwaardige designs
 • Er is geen gebruik gemaakt van lood voor het stabiliseren van het kunststof, maar van milieuvriendelijke calcium-zink-stabilisatoren
Woonvoorbeeld KOCHS Primus voordeuren Woonvoorbeeld KOCHS Primus voordeuren

 
Ons adres:

K & C Kasteren
Oisterwijkplantsoen 1
5133 CM Riel
Telefoon: 013 518 60 99
Fax: 013 518 14 08
Mobiel: 06 538 685 39
info@kenckozijnen.nl
www.kenckozijnen.nl

Uw contactpersoon:

Kees van Kasteren
Tel. Nr.: 06 538 685 39
E-mail schrijven

Kees van Kasteren