Aluminium deuren Oosterhout
Voordeuren De beste ontvangst

Aluminium deuren Oosterhout

Uw woning verdient een stijlvolle voordeur, en met een ruime keuze kunt u vele kanten op. Aluminium deuren geven u in Oosterhout een breed aantal verschillende afwerkingen bovenop een stevige, onderhoudsarme basis. Naast een elegante stijl voor uw voordeur kunnen aluminium deuren bij u in Oosterhout ook als schuifpui gerealiseerd worden. U schept een nette afscheiding tussen huis en tuin die ’s winters goed isoleert en ’s zomers het mooie weer binnenlaat. Met tal van verschillende opties voor deurprofielen en ramen is er voor ieder wat wils. Wij helpen u graag met deskundig advies, gebaseerd op jaren ervaring in het vak. Bij K & C Kozijnen krijgt u uitsluitend het beste voor uw woning of bedrijfspand.

Kwaliteits aluminium deuren voor u in Oosterhout

Een kunststof deur met aluminium kern heeft een aantal aanzienlijke voordelen tegenover een traditionele houten deur. Als eerste komt uiteraard stevigheid aan bod. Aluminium klinkt misschien niet als een winnaar, maar met intelligent ontworpen profielen haalt ook dit lichte metaal indrukwekkende resultaten. Geïntegreerd in een overkoepelend kunststof profiel haalt dit het beste in beide materialen naar boven. Het taaie kunststof en starre aluminium worden gecombineerd tot deuren die u in Oosterhout veel te bieden hebben.

Een belangrijk punt vandaag de dag is isolatie. Met een goede keuze in deur kunt u op jaarbasis enkele tientjes besparen in stookkosten. Voeg dit samen met isolatieglas in uw ramen en u heeft een handige investering gemaakt om de stookkosten van uw huis goed omlaag te brengen. Naast kou zijn deze profielen ook goed in staat inbrekers buiten te houden. Aluminium deuren houden vrijwel alle inbrekers in Oosterhout tegen. Een sterk beslag voorkomt dat de deur gemakkelijk opengebroken kan worden en de krachtige aluminiumconstructie is goed bestand tegen forcering. Ook bij grof geweld gaat deze deur niet zonder slag of stoot omver.

Tenslotte is ook de stijl erg belangrijk. Kunststof laat zich goed bewerken en aluminium deuren zijn voor u in Oosterhout verkrijgbaar in een enorm aantal verschillende stijlen. Er zijn mogelijkheden om de traditionele houtnerf te imiteren, maar ook qua moderne, strakke uitstralingen is alles mogelijk. Wij laten u graag zien wat er allemaal uit een deur gehaald kan worden.

Aluminium deuren Oosterhout: K & C Kozijnen uw professional

Met onze uitstekende service wordt u van de eerste tot de laatste stap goed geholpen. Wij bewaren het overzicht voor u, door u van één vast contact bij ons te voorzien. Zo heeft u altijd iemand beschikbaar voor vragen en opmerkingen. Wij helpen u met deskundig advies om de beste aluminium deuren voor uw pand in Oosterhout te kiezen. Onze monteurs zorgen vervolgens dat onze hoge kwaliteitseisen netjes nageleefd worden, om bij u een mooi en duurzaam eindresultaat te leveren. Neem snel contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor u.

Aluminium deuren Oosterhout Aluminium deuren Oosterhout Aluminium deuren Oosterhout

ENERGIEZUINIG EN WARMTE-ISOLEREND

 • Zeer goed isolerend voordeursysteem met 76 mm inbouwdiepte
 • Geschikt voor beglazing of voordeurpanelen tot 48 mm
 • Perfect isolerende thermisch onderbroken dorpel voorzien van dubbele afdichting en low-step 20 mm overstaphoogte

ZEKERHEIDSTELLING

 • Inbraakveilig beslag en veiligheidsglas tot weerstandsklasse RC2 (WK2)

GELUIDSISOLATIE EN BEDIENINGSCOMFORT

 • Dorpelverbinding tussen kozijnkader en dorpel voor betere afdichting
 • Weersbestendige oppervlakten, duurzaam en eenvoudig te reinigen

ONTWERP EN DUURZAAMHEID

 • Maximale vleugelgrootte: voordeur met een vleugel van maximaal 1050 mm x 2300 mm en stolpdeur met een maximale vleugelgrootte van 1000 mm x 2300 mm
 • Groot assortiment kleuren
 • Diverse stijlvolle en hoogwaardige designs
 • Er is geen gebruik gemaakt van lood voor het stabiliseren van het kunststof, maar van milieuvriendelijke calcium-zink-stabilisatoren
Woonvoorbeeld KOCHS Primus voordeuren Woonvoorbeeld KOCHS Primus voordeuren

 
Ons adres:

K & C Kasteren
Oisterwijkplantsoen 1
5133 CM Riel
Telefoon: 013 518 60 99
Fax: 013 518 14 08
Mobiel: 06 538 685 39
info@kenckozijnen.nl
www.kenckozijnen.nl

Uw contactpersoon:

Kees van Kasteren
Tel. Nr.: 06 538 685 39
E-mail schrijven

Kees van Kasteren