Kunststof deuren Breda
Voordeuren De beste ontvangst

Kunststof deuren Breda

Met de keuze voor kunststof deuren kan ieder huis in Breda naar uw eigen smaak afgemaakt worden. Een goede deur is immers een visitekaartje voor ieder gebouw. Daarnaast zijn kunststof deuren een goede manier om de kou in de winters van Breda buiten te houden. Een goede isolatie is immers tegenwoordig steeds meer van belang om de stookkosten laag te houden. Daarbij bent u natuurlijk gewoon milieubewust bezig. Ook bij de afvalverwerking zorgen wij ervoor dat alles op een ecologisch verantwoorde manier geregeld wordt. Een goede investering die zichzelf terugverdient dus. Daarbij bieden kunststof deuren bijzonder gemakkelijk onderhoud. U kunt in alle rust genieten van uw deuren en kozijnen. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat de deur niet gemakkelijk open te breken is.

Wanneer u een stevige voordeur door ons laat plaatsen maakt u het inbrekers direct een stuk lastiger. Daarom zorgen wij er altijd voor dat de deuren met een combinatie van de juiste materialen en vakmanschap geplaatst worden, zodat u altijd een kwaliteitsproduct in en aan huis haalt.

De beste kunststof deuren voor ieder huis in Breda

Met het plaatsen van nieuwe kunststof deuren hebben wij in Breda en omstreken al geruime tijd ervaring. Die ervaring, samen met verschillende hoogwaardige materialen en designs voor elke smaak, maakt dat wij in iedere woning een geschikte deur kunnen plaatsen. Daarbij kijken we natuurlijk niet alleen naar isolatie en inbraakpreventie, maar zijn uw wensen voor het uiterlijk van uw nieuwe kunststof deuren in Breda ook van belang. Wanneer u gasten ontvangt is een goede kunststof deur immers het eerste dat ze zien. Daarom bieden wij dan ook verscheidene ontwerpen, waardoor voor iedere woning een geschikte voordeur te vinden is. Wij zijn altijd beschikbaar om al uw vragen omtrent de werkzaamheden en mogelijkheden te beantwoorden.

Kunststof deuren en hun meerwaarde voor uw woning in Breda

Kunststof deuren zijn uiteraard een investering in de toekomst. Daarom vinden wij het belangrijk dat u goed geïnformeerd aan de slag kunt. Onze vakmensen kunnen u adviseren van begin tot eind. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, voordat wij voor u aan het werk gaan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom om een beeld te krijgen van de vele verschillende mogelijkheden. De plaatsing van nieuwe kunststof deuren wordt natuurlijk in Breda op zeer professionele wijze uitgevoerd door onze ervaren vakspecialisten. Daarbij werken wij altijd snel en binnen het afgesproken tijdschema. Maar wij verliezen de kwaliteit natuurlijk nooit uit het oog. Een goede deur is immers slechts zo effectief mogelijk als deze op de juiste wijze geplaatst is.

Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe voordeur of rolluiken en andere vormen van zonwering. Wij kunnen u adviseren en het project voor u uitvoeren. U hoeft verder nergens meer aan te denken.

Kunststof deuren Breda Kunststof deuren Breda Kunststof deuren Breda

ENERGIEZUINIG EN WARMTE-ISOLEREND

 • Zeer goed isolerend voordeursysteem met 76 mm inbouwdiepte
 • Geschikt voor beglazing of voordeurpanelen tot 48 mm
 • Perfect isolerende thermisch onderbroken dorpel voorzien van dubbele afdichting en low-step 20 mm overstaphoogte

ZEKERHEIDSTELLING

 • Inbraakveilig beslag en veiligheidsglas tot weerstandsklasse RC2 (WK2)

GELUIDSISOLATIE EN BEDIENINGSCOMFORT

 • Dorpelverbinding tussen kozijnkader en dorpel voor betere afdichting
 • Weersbestendige oppervlakten, duurzaam en eenvoudig te reinigen

ONTWERP EN DUURZAAMHEID

 • Maximale vleugelgrootte: voordeur met een vleugel van maximaal 1050 mm x 2300 mm en stolpdeur met een maximale vleugelgrootte van 1000 mm x 2300 mm
 • Groot assortiment kleuren
 • Diverse stijlvolle en hoogwaardige designs
 • Er is geen gebruik gemaakt van lood voor het stabiliseren van het kunststof, maar van milieuvriendelijke calcium-zink-stabilisatoren
Woonvoorbeeld KOCHS Primus voordeuren Woonvoorbeeld KOCHS Primus voordeuren

 
Ons adres:

K & C Kasteren
Oisterwijkplantsoen 1
5133 CM Riel
Telefoon: 013 518 60 99
Fax: 013 518 14 08
Mobiel: 06 538 685 39
info@kenckozijnen.nl
www.kenckozijnen.nl

Uw contactpersoon:

Kees van Kasteren
Tel. Nr.: 06 538 685 39
E-mail schrijven

Kees van Kasteren