Aluminium kozijnen Breda
Aluminium raamkozijnen Voor een esthetische architectuur

Aluminium kozijnen Breda

Het werken met aluminium in uw kozijnen is meer dan alleen een cosmetische toevoeging aan uw woning in Breda. Er zijn vele voordelen te behalen door op vakkundige wijze op maat gemaakte kozijnen en deuren te laten plaatsen. Het plaatsen van aluminium kozijnen biedt bijvoorbeeld in de winter in Breda een effectieve manier om de kou buiten de deur te houden. Dit is natuurlijk niet alleen voor het comfort binnenshuis van belang. U zult ook een besparing terugzien in de stookkosten. Op die manier begint u de investering in aluminium kozijnen direct terug te verdienen. Maar ook geluidsoverlast van bijvoorbeeld verkeer wat langsrijdt, wordt met deze kozijnen drastisch verminderd.

De aluminium kozijnen zullen in uw woning in Breda daarnaast zeer lang meegaan. Anders dan bij hout is er bijzonder weinig waar deze kozijnen niet tegen kunnen. Daarmee haalt u een duurzaam product in huis waar u nog jaren van zult kunnen genieten.

Veiligheid in Breda met aluminium kozijnen

Naast het buiten houden van de kou in de winter, houden deze aluminium kozijnen ook ongenode gasten in Breda buitenshuis. De stevigheid van het kozijn gecombineerd met speciaal glas zorgt dat ze inbrekers bijzonder goed weren. Wel zo prettig voor uw gemoedsrust, maar ook op de woningmarkt biedt het uw woning meerwaarde. Een echte investering in de toekomst dus. Onze vakkundige monteurs hebben een brede ervaring, en zorgen dat alles netjes op zijn plaats terecht komt. U hoeft verder nergens meer aan te denken. Na het plaatsen van de aluminium kozijnen in uw woning in Breda laten wij alles natuurlijk netjes achter. Tevens zorgen wij dat al het afvalmateriaal op milieubewuste wijze wordt verwijderd. Met een nette afwerking en de keuze voor een groot aantal mogelijkheden in de kleur, kunnen wij uw wensen precies uitvoeren zoals u dat wilt.

Als u nog niet zeker bent over wat het beste bij uw pand zal passen, kunnen we uiteraard met u meedenken. U kunt bij ons altijd terecht voor een adviesgesprek.

Op maat gemaakt naar uw eigen wensen

Geen woning is natuurlijk gelijk aan een andere. Daarom maken wij al onze aluminium kozijnen en deuren voor u in Breda op maat. Daarbij zullen we altijd vooraf met u doornemen wat we precies voor u gaan doen. Elke offerte die wij u doen is natuurlijk geheel vrijblijvend en wij laten daarbij geen enkele vraag liggen. Ook als het gaat om het repareren van aluminium kozijnen in Breda bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer een aluminium kozijn bijvoorbeeld een deukje heeft opgelopen is dit vaak nog te repareren zonder het kozijn te verplaatsen. Ook zorgen we natuurlijk voor een netjes gelakte afwerking, zodat u niets meer van de schade ziet en weer zorgeloos kunt genieten van uw vakkundig geplaatste aluminium kozijnen.

Aluminium kozijnen Breda Aluminium kozijnen Breda Aluminium kozijnen Breda
Woonvoorbeeld  Aluminium raamkozijnen Woonvoorbeeld  Aluminium raamkozijnen
 
Ons adres:

K & C Kasteren
Oisterwijkplantsoen 1
5133 CM Riel
Telefoon: 013 518 60 99
Fax: 013 518 14 08
Mobiel: 06 538 685 39
info@kenckozijnen.nl
www.kenckozijnen.nl

Uw contactpersoon:

Kees van Kasteren
Tel. Nr.: 06 538 685 39
E-mail schrijven

Kees van Kasteren