Over ons
Over ons Uw erkende bedrijf ter plekke

Welkom in de wereld van K & C

// HET PREMIUM KOZIJNEN VAKBEDRIJF IN UW REGIO

Wij zijn het premium kozijnen vakbedrijf bij u in de regio. Bij de keuze voor nieuwe kozijnen staat vakkundig advies voorop. Onze adviseurs adviseren u graag en ons montageteam plaatst uw nieuwe kozijnen vakkundig. Zo kunt u ervan op aan dat u uw investering in de toekomst terugverdient en lang plezier zult hebben van uw nieuwe kozijnen. Op onze website staat veel belangrijke informatie maar maak gerust een afspraak met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hartelijk welkom K & C.

// EEN WELBESTEDE INVESTERING

Nieuwe kozijnen zijn een investering voor de toekomst. De filosofie van K & C: kwalitatief hoogwaardige kozijnen gaan gepaard met een vakkundige montage. Neem daarom geen risico’s en vertrouw op vakspecialisten die hun vak verstaan.

Vakkundig en ervaren

Wij hebben een eigen montageteam van ervaren en degelijk opgeleide monteurs. Zij zijn bekend met nieuwe montagetechnieken en werken zorgvuldig en binnen het afgesproken tijdschema. Uw woning laten zij bezemschoon en keurig achter.

Milieuvriendelijk

Wij zorgen voor een ecologisch verantwoorde en milieuvriendelijke afvalverwerking van uw oude kozijnen en deuren.

Het voordeel van een premium kozijnen vakbedrijf in uw regio

Dicht bij de klant staan kunt u bij ons letterlijk nemen. Als ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM KOZIJNEN in uw regio zijn wij altijd in de buurt. Dit betekent dat wij vertrouwd zijn met de plaatselijke omstandigheden, gebruik maken van korte lijnen door direct contact met onze adviseurs mogelijk te maken en profiteren van de voordelen van moderne communicatietechnieken voor een snelle communicatie.

K & C

De voordelen van onze dienstverlening

Onze bedrijfsinterne service- en reparatiedienst is betrouwbaar paraat mocht u er ooit een beroep op moeten doen.

Het voordeel van de persoonlijke bezichtiging

De aankoop van kozijnen is een investering. Dan is het goed als u uzelf ter plaatse een beeld kunt vormen. Daar hebben we onze showroom voor. En onze vakspecialisten, die u uitvoerig adviseren op de bouwplaats. Dan blijft er geen vraag onbeantwoord.

 
K & C is een erkend bedrijf voor premium kozijnen

Als ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM KOZIJNEN staan wij dicht bij onze klanten. Met het keurmerk staan wij garant voor hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze, gefundeerd deskundig advies, een zorgvuldige montage en uitgebreide services. Meer.

Over ons
Ons adres:

K & C Kasteren
Oisterwijkplantsoen 1
5133 CM Riel
Telefoon: 013 518 60 99
Fax: 013 518 14 08
Mobiel: 06 538 685 39
info@kenckozijnen.nl
www.kenckozijnen.nl

Wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek?

Contactmogelijkheid →