ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM KOZIJNEN
ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM KOZIJNEN Uw servicedealer voor kozijnen en voordeuren

Erkend bedrijf voor premium KOZIJNEN

Als ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM KOZIJNEN zijn wij bij u in de buurt. Met het keurmerk staan wij garant voor hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze, gefundeerd deskundig advies, een zorgvuldige montage en uitgebreide services.

// Bij u in de buurt

Als ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM KOZIJNEN zijn wij bij u in de buurt. Met het keurmerk staan wij garant voor hoge betrouwbaarheid en snelle service.

// Ruime keuze

Wij bieden alles als het gaat om kozijnen: de meest uiteenlopende uitvoeringen, bijna elke denkbare vorm en kleur, alle toebehoren en actuele technologische innovaties.

// Gefundeerd advies

Wij hebben de ambitie om uw verlangen naar een perfecte woonomgeving te vervullen. En de tevredenheid begint al met het vakkundige advies.

// Zorgvuldig werk

Van opmeting tot en met inbouw wordt alles permanent door ons kwaliteitssysteem bewaakt. Onze getrainde monteurs werken betrouwbaar, zorgvuldig en netjes. Zo hebt u in alle opzichten de zekerheid dat alles van A tot Z werkt.

// In elk jaargetijde

Wij staan ook in de winter voor u klaar. Want dankzij moderne bouwmaterialen en montagetechnieken kunnen nieuwe kozijnen ook in de winter worden gemonteerd. Zelfs het vervangen van oude kozijnen door nieuwe is probleemloos mogelijk. Zo bespaart u nog tijdens het koude jaargetijde verwarmingskosten!

 

 
Ons adres:

K & C Kasteren
Oisterwijkplantsoen 1
5133 CM Riel
Telefoon: 013 518 60 99
Fax: 013 518 14 08
Mobiel: 06 538 685 39
info@kenckozijnen.nl
www.kenckozijnen.nl

ERKEND BEDRIJF VOOR PREMIUM KOZIJNEN
Uw contactpersoon:

Kees van Kasteren
Tel. Nr.: 06 538 685 39
E-mail schrijven

Kees van Kasteren