Kunststof schuifpuien

Kies een kunststof schuifpui

Een kunststof schuifpui of vouwwand kan uw huis net dat beetje extra bieden. Het fijne van extra licht in huis, de betere uitkijk naar buiten en het voor het oog vergroten van uw interieur, allemaal met het comfort en gemak dat u gewend bent van andere kunststof producten van K&C. 

PVC, een veelzijdig materiaal

Het gebruikte kunststof is PVC, polyvinylchloride. Een kunststof die zeer lang meegaat en daarnaast ook goed gereycled kan worden. Een frame van PVC heeft een levensduur van minimaal 50 jaar of meer. Daarnaast kan het met de huidige technieken al 7 tot 10 keer hergebruikt worden.

Daarnaast is PVC van zichzelf al zeer isolerend. De manier van verwerken zorgt voor nog een extra toenname van deze waardes. In combinatie met hoogisolerend glas is de isolatie optimaal.

Deze isolatie zorgt ervoor dat het materiaal niet alleen van zichzelf milieubewust is, maar dat het ook uw huis milieubewuster maakt doordat u bespaard op stook kosten. Naast de positieve invloed op de warmtehuishouding van uw woning, is het ook zeer materiaal ook zeer goed akoestisch isolerend. Zo houd u hinderlijk geluid optimaal buiten.

Toegepast in een schuipui creeërt u binnen een warme, rustige omgeving, met groot zicht op buiten.

Vele mogelijkheden kunststof schuifpuien

De kunststof schuifpui of vouwwand bied nog meer mogelijkheden en gemak. Zo kan bijvoorbeeld uw tuinmeubilair extra bescherming bieden of een terras overdekken. Stel uzelf eens voor hoe u uw veranda af kunt sluiten en zo langer buiten kunt zitten gedurende het seizoen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Advies op maat met perfecte service

Dat de mogelijkheden zo divers zijn heeft te maken met het fabricageproces. Kunststof schuifpuien en vouwwanden zijn op maat te fabriceren en kunnen hierdoor precies aan de wensen van u en uw huis voldoen. 

Niet alleen de maten zijn in elke persoonlijke vorm te verwerken, ook het materiaal zelf kan geheel naar de smaak van de klant worden vormgegeven. Zo kan de klant kiezen uit diverse profielen welke het uiterlijk direct beinvloeden. Denkt u hierbij aan de vorm in het algemeen (rond of vierkant), maar ook aan bijvoorbeeld aan een houtnerf motief.

Ook is het kunststof te verkrijgen in elke kleur die u als klant wenst. Naast kleuren zijn ook diverse andere motieven mogelijk ter afwerking van het kunststof.

K&C voor advies op maat met perfecte service

Alle zorgen worden u uit handen genomen door middel van onze uitgebreide service. Van fabricage tot oplevering, overal wordt voor gezorgd. Ook na oplevering zult u geen enkele zorgen hebben. Uw kunststof product is bestand tegen alle weersinvloeden, kleurvast en onderhoudsvrij. Zo kunt u optimaal en zonder zorgen genieten.

Neem nu contact met ons op»

Subscribe to RSS - Kunststof schuifpuien